Magyar Péter elmegy a köztévé EP vitájára

De elküld a közmédiának egy listát, amin azok a témák lesznek, amikről ő mindenképp beszélni fog.

Elmegy a köztévé EP vitájára Magyar Péter - jelentette be a politikus a felcsúti kisvasúton.

A Telex szerint a politikus elmondta, levelezésben van „a közmédia hírhamisító vezérigazgatójával”, de a vitán mindenképpen ott lesz. Hozzátette, péntek estig kaptak időt, hogy aláírják a nyilatkozatot a vitáról. „Én válaszolni fogok neki, és alá fogom írni ezt a nyilatkozatot” egy lista csatolásával, amiről ő mindenképp beszélni fog.

A Tisza párt alelnöke a 24. hu kérdésére közölte, ha nem engedik beszélni, vagy kizárják a vitából, akkor látni fogja mindenki, „hol tart a magyar közmédia”. Hozzátette, a Várkert Bazár elé szervezett tüntetést megtartják mindenképp.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet