Magyar Péter interjú közben felállt és kivonult az ATV stúdiójából

Azt sérelmezte, hogy korábban nem kapott megszólalási lehetőséget az ATV-n, most pedig a valódi kérdéseket hiányolta.

Rónai Egon műsorvezető a beszélgetést azzal indította, hogy Magyar kritikái után kigyűjtötték, hogy a kampány alatt hányszor szerepelt az ATV-ben, hányszor szerepelt a híradóban – ötvenegyszer – és hányszor hívták, többek közt vitázni is, ahova nem ment el. Erre válaszul Magyar Péter azzal a kérdéssel fordult felé, hogy mi a kérdés - derült ki a Telex beszámolójából. Magyar sérelmezte, hogy március 28. és május 3. között egyszer sem hívták őt, nem kapott lehetőséget az ATV-n arra, hogy elmondja gondolatait, a mostani beszélgetéssel kapcsolatban pedig az volt a problémája, hogy nem kapott kérdést.

Ezt követően felvetette, hogy szerinte Németh Sándor, az ATV többségi tulajdonosa befolyásolja a műsorkészítést, amit azonban Rónai Egon visszautasított.

A lap szerint viszont Magyar továbbra sem kapott a választásokkal kapcsolatos érdemi kérdést a műsorvezetőtől, így kivonult a stúdióból. Facebook-oldalán pedig azt írta, hogy „szégyellje magát, mind a Fidesz házitelevizíója, mind a műsorvezető, akinek fontosabb volt hazugságokkal védeni a védhetetlent, mint foglalkozni több, mint 1 340 000 szavazó tegnapi döntésével”.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet