Magyar Péter lemondatná Szijjártót az orosz hackertámadás miatt

"Ne az oknyomozó újságírókat fenyegesse, hanem vállalja a felelősséget" - írja Magyar.

Magyar Péter szerint Szijjártó Péternek le kell mondani az orosz hackertámadás után.

Facebook-bejegyzésében a politikus azt írja, a miniszterelnök és a külügyminiszter nem mondott igazat, amikor 2022-ben kampányhazugságnak nevezték hogy az orosz titkosszolgálatok feltörték a magyar külügy szervereit és kompromittálták az egész rendszert, szigorúan titkos és bizalmas információkhoz jutottak hozzá.

Magyar azt írta, a TISZA párt kivizsgáltatná az "eddigi talán legnagyobb nemzetbiztonsági botrány minden részletét" és minden felelőssel szemben eljárást kezdeményeznek.

Posztjának végén Szijjártó Péternek azt üzente, "ne az oknyomozó újságírókat fenyegesse, hanem vállalja a felelősséget és haladéktalanul mondjon le!"

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet