Magyar Péter: "még csak most kezdődik a tánc!"

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke Facebookon is megköszönte a szavazatokat, és beígérte a pártépítés megkezdését.
"Az első szó a köszöneté. Köszönöm, hogy mellém álltatok, köszönöm, hogy a legnehezebb pillanatokban is támogattatok" - kezdte hétfői Facebook-bejegyzését Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke.

Ezen túllendülve aztán nem feledkezett meg arról sem, hogy elmondja: a Fidesz "2006 óta nem ért el ilyen rossz eredményt, és EP választáson még soha nem ért el ilyen alacsony százalékot. Mindezt közpénz milliárdokat elégetve, hazug háborús pszichózist, megfélemlítést és sokezres zsoldoshadsereget alkalmazva."

Hozzátette azt is, hogy "a Fideszen kívül más párt 2006 óta nem kapott annyi szavazatot, mint az alig két hónapos TISZA Párt. Mindezt úgy, hogy “csak” az önkénteseinkre támaszkodhattunk, sem állami, sem külföldi támogatást ne kaptunk."

Ezután viszont beígérte a Tisza Párt és a köré szerveződő politikai közösség felépítését és az úgynevezett "Társadalmi Szerződés" összeállítását, amire a magyar emberek felhatalmazását kérik majd a következő országgyűlési választáson.

Végül hozzátette: "bebizonyítottuk, hogy rövid távon jók vagyunk akadályfutásban, most ugyanezt kell tennünk maratoni távon. Ehhez a ti segítségetekre, támogatásotokra is szükségünk lesz. Az első lépéseket megtettük, az első téglákat már visszavettük és még csak most kezdődik a tánc!"

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet