Magyar Péter nem megy el a szombati ATV-s vitára

Inkább a családjával tölti az időt.

Nem megy el az ATV szombati EP-listavezetői vitájára Magyar Péter - erről beszélt a politikus péntek este az Egyenes Beszédben.

A Telex szemléje szerint Magyar a vita helyett a szeretteivel fogja tölteni az időt, de azért sem tud menni, mert nem képviseli majd magát a Fidesz, „nincs itt a párt, akit le kell váltani,” nem lesz a vitán sem Deutsch Tamás, sem Szentkirályi Alexandra.

Magyar arról is beszélt, hogy a csütörtöki MTVA-vita előtt a DK megpróbálta „összegyurcsányozni” a Tisza Párt bejelentett demonstrációját, amivel a Fidesz érdekét szolgálták. Háromszor kérték meg a DK szimpatizánsait, hogy hagyják el a teret, szerinte a szervezők és a rendőrök is udvariasan kommunikáltak végig. Ő nem gondolta februárban, hogy ez lesz, ő nem az ellenzéket kezdte el akkor kritizálni, nem őket akarta leváltani. Hozzátette, hogy a DK-t már nem kell legyőzni - jegyzi meg a lap.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet