Magyar Péter nyilvánosságra hozná az ügynökaktákat

Szerinte nem véletlenül akadályozzák az akták megnyitását évtizedek óta.

Nyilvánosságra hozná az ügynökaktákat Magyar Péter, ha kormányra kerülne. A Tisza párt alelnöke Megvan, melyik párttal indulna az EP-választáson Magyar Péter (frissítve) April 10. 16:36 ezt Menczer Tamásnak válaszolta, aki a 444-nek adott interjújában ismét lebaloldalizta a politikust.

A Fidesz új kommunikációs igazgatója a beszélgetés során többek között azt mondta, félti Magyar barátnőjét, de bízik benne, hogy "a nadrágszíj a nadrágon marad, és a hölgynek semmilyen bántódása nem lesz." Hozzátette, szerinte a szombati tüntetésen legfeljebb 30 ezren lehettek, ezzel pedig Magyar Péter „hazatalált a baloldalra”.

A portál által készített videót Menczer megosztotta Facebook-oldalán, az ott elhangzottakra pedig kommentben reagált a Tisza párt alelnöke.

Azt írta:

"Na, figyelj Tomi, szállj le a családomról, szállj le a barátnőmről, eleget ártottatok ti már nekik, csak hogy a hatalmatokat mentsétek. A mai napig nem kértetek bocsánatot a bicskei áldozatokról. Beszélhetsz marhaságokat, mindenki átlát már a szitán. És segítek, nem vagyok háborúpárti, nem támogatok semmilyen fegyverszállítást és én veletek ellentétben valóban fontosnak tartom a kárpátaljai magyarok életének és érdekének a védelmét. Sőt baloldali sem vagyok, sosem voltam és sosem leszek, hiába próbáljátok ezt sulykolni. Nekem nem kommunista ügynökök és pártfunkcionáriusok a felmenőim, ellentétben a Fidesz vezetőivel. Van egy »jó« hírem Orbán Viktornak és Gyurcsány Ferencnek, az új kormány egyik első döntése az ügynökakták megnyitása lesz, amit nem véletlenül akadályoznak közösen évtizedek óta."

Menczer Tamás egyébként néhány nappal ezelőtt még azzal támadta Magyart, hogy női napszemüveget hord. Fidesz: Magyar Péter női napszemüveget hord April 08. 16:23

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet