Magyar Péter: "Orbán Viktor ezt régen másképp csinálta"

Az is kiderült, hogy a Tisza párt indul az önkormányzati választáson is, a megyei listákon lehet majd rájuk szavazni.

„Orbán Viktor ezt régen még másképp csinálta, mert emberek közé menni, bele mert nézni a választói szemébe” – mondta hétfőn az RTL-nek Magyar Péter, miután Orbán Viktor egy nemesgörzsönyi magtárban indította a kampányát "Rendbe fogjuk hozni a dolgokat" - Egy magtárban indította el kampánykörútját Orbán April 22. 14:42 .

Magyar arról is beszélt, hogy nem választási pártban gondolkodnak, illetve nem rövid és egyszerű harcra készülnek, hanem tégláról téglára le fogják bontani a rendszert. Mint kiderült, terveik szerint indulnak az önkormányzati választáson, a megyei listákon lehet majd a pártjukra szavazni, ráadásul egyre több helyen sikerül megállapodni polgármesterségért, képviselőségért induló civil jelöltekkel a támogatásról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet