Magyar Péter szerint a nyilvánosságra hozott hangfelvétel csak "a jéghegy csúcsa"

Úgy véli, Varga Judit még annál is többet tud, mint amennyit neki elmondott.

Magyar Péter szerint az, ami a nemrég nyilvánosságra hozott hangfelvételen volt hallható, az „csak a jéghegy csúcsa” - erről beszélt Varga Judit exférje a Rangos Katalinnak adott interjújában, amit a Telex szemlézett.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

A beszélgetésből kiderült, Magyar azóta politikusnak tartja magát, mióta március 15-én bejelentette, pártot szervez. Az interjúban viszont arról beszélt, ha időben kapcsolt volna, akkor még bejegyeztethetett volna egy pártot, most már inkább már meglévő pártokkal tárgyal egy fúzióról, bár "párat már Tóni kilőtt. Volt, akit megzsaroltak vagy megvettek”.

Magyar az interjúban azt is elmondta, nem büszke a nemrég nyilvánosságra hozott hangfelvételre. “Javasolták az ügyészeknek, hogy mit kellene kihúzni” - Frissítés 4.0 March 26. 09:31 „Szinte biztos voltam abban, hogy nekem ezt nem kell felhasználnom, mert nem lesznek annyira buták, annyira hülyék a srácok, hogy belenyomjanak engem vagy minket az árokba, mert akkor még viharosan, de együtt éltünk. De a szükség törvényt bont. Meg van olyan közérdek, amikor azt gondolja az ember, hogy olyan eszközt is meg lehet engedni, amit egyébként nem”.

Úgy véli, azok a felvételek, amiket készített, valószínűleg Rogán Antaléknak is megvannak, mert „valószínűleg a ház is be volt poloskázva, mióta Varga Judit miniszter volt”, és a telefonját is szerinte több mint 3 éve lehallgatják.

A beszélgetésben elmondta, volt felesége még annál is többet tudhat, mint amennyit neki elmondott. „De közel sem annyit tud, mint Gulyás Gergely vagy egy bárki”, mondta.

A Miniszterelnökséget vezető miniszterről Magyar azt mondta, „azon kevesek közé tartozik a kormányban, akik nem lopnak, csalnak, »hazudnak« – bár egy politikusnak egy kormányinfón meg kell védenie a kormány döntéseit”. De ilyenkor néha azért azt látja Gulyáson, hogy „izzad, és nem mond igazat”.

Magyar Péter elmondta, előre átgondolta, „kire érdemes lőni”, Rogánt pedig eléggé népszerűtlen figurának gondolja Magyarországon, de a Fideszben is, így aztán támadhatónak is látja.

Hozzátette, Orbán Viktort nem akarta támadni, mert emberileg más karakternek látja Rogánnál. Szerinte most már inkább az Orbán családjának és haveri körének kijátszott milliárdokról és a hatalom megtartásáról szól a történet a miniszterelnöknél. Meg a politikai örökség építéséről, hiszen „nem mindegy, hogy milyen módon kerül be a történelemkönyvekbe – nyilván még küzd, mint malac a jégen”.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet