Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Magyar rendszámú autót üldöztek az osztrák rendőrök a határon

Két ember kiugrott az autóból, a sofőr tovább száguldott.

Látványos üldözési jelenetnek lehettek tanúi, akik szerdán Sopronkeresztúr (Deutschkreutz) felé jártak. Egy magyar rendszámú autót akart megállítani az osztrák rendőr, de az nem engedelmeskedett a felszólításnak és a határ felé menekült. A BVZ.at beszámolója szerint két ember kiugrott a járműből és elrejtőzött. A sofőr Lakfalva (Lackendorf) felé menekült, állítólag ott egy útzár megállította és letartóztatták.

Mint kiderült, a rendőrök egy magyar rendszámú járművet vettek észre, amelynek utasai gyanúsan viselkedtek és amikor meglátták a kék fényű járművet, nagy sebességgel menekülni kezdtek a magyar határ felé. Az osztrák hatóságok persze azonnal a nyomukba eredtek.

A határ előtt két ember kiugrott a kocsiból és Magyarország felé menekült. A sofőr még mindig a megengedett sebességnél jóval gyorsabban haladt tovább a B62-en Haracsony (Horitschon) felé. Végül egy rendőrjárőrnek sikerült megállítania.

A rendőrség szerint a járműben ülők Németországban követhettek el bűncselekményt. A nyomozás még tart - írja a BVZ.at. - írja az enyugat.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hírek

Tovább az oldalra