Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A jánosházi Stankovics Beáta még nem kap ingyen paradicsomot, de az utcán sokan megállítják

A lány a legjobb 12-ig jutott a Magyarország Szépe versenyen, de egyáltalán nem csalódott. Mindenről kifaggattuk.

Egy hete, vasárnap rendezték meg a Magyarország Szépe döntőjét. A finálét élőben adta a Magyar Tévé, és még előtte tudtuk elcsípni, az egyetlen vasi lányt, Stankovics Beátát. A 11-es számmal versenyző lány, a második körben búcsúzott, de emiatt egy cseppet sem szomorú, inkább örül annak, hogy a nagy döntőig eljutott.

Eltelt jó pár nap, volt időd átgondolni a történteket. Még mindig nem vagy szomorú?

Stankovics Beáta
Interjú közben csak mosolyogni tudott Beáta
Mészáros Zsolt

Áh dehogy. Ez igazából egy légből kapott ötlet volt, hogy én jelentkezzek ebbe a versenybe. A határidő előtt két héttel döntöttem el, hogy elindulok. A castingon pedig nem kis meglepetésemre beválogattak a legjobb húszba. Végül aztán odakerültem a tizenhat közé is, ez pedig azt jelentette, hogy mehettem az élő show-ba. Hatalmas élmény volt ott lenni.

Azt tudjuk, hogy a tévének mekkora ereje van, szóval te most celeb vagy Jánosházán? A szebb húst kapod a hentesnél, olcsóbban kapod a paradicsomot?

Hát ezt még nem próbáltam, de most hogy mondod, majd kiderítem. De, hogy komolyan folytassam, tényleg nagyon sokan megállítanak és mondják, hogy nagyon szurkoltak. A facebookon tele volt bátorító üzenetekkel. Úgy meglepődtem, annyi e-mailt kaptam, hogy még most sem értem a végére. A munkahelyemen is nagy örömmel fogadtak. Az önkormányzaton dolgozom és a polgármester úr is nagyon büszke volt rám.

A döntő előtt volt egy felkészítő tábor, sok dolgotok volt?

A döntő előtt tíz nappal kezdődött, Herceghalomra költöztünk le. Már az első nap kétlánynak haza kellett mennie. Háziversenyekkel selejtezték a versenyzőket, az első ilyen a Miss Bikini volt. Itt egy lányt rostáltak ki. A nap második ilyen versenye pedig a Miss Talent volt. Itt a tehetségünket kellett megmutatni. Rendelkezek némi népdalénekes múlttal, így ezt mutattam meg.

A ruhádat, amiben énekeltél, lehetett is látni az egyik bejátszóban.

Igen, kalocsai ruhában voltam. Aztán másnap folytatódott a rosta, a Miss Beautyface-szel. Fotót készítettek rólunk és akinek a legkevésbé tetszett a fotóarca a zsűrinek, annak el kellett hagyni a tábort. A negyedik ilyen megmérettetés pedig a Miss Sport volt. Trx-ezni és ugráló kötelezni kellett, a teljesítményünket pedig mérték, utána már csak tizenhatan maradtunk. Szombaton voltunk a Balaton Soundon, az MTV Balatoni nyár című műsorában. Vasárnaptól pedig kezdődött a kőkemény felkészülés.

Vagyis?

Három edzésünk volt a héten, de nem ez volt a kemény, hanem a sok tánc és mozgáspróba. Mert a tévés mozgásokat végig kellett tanulni és ugye nem tudtuk előre, hogy ki fog kiesni, így mindenkinek minden szituációt tudnia kellett a színpadon. Hat tourból állt össze a produkció és ezt egy hét alatt kellett megtanulni.

Stankovics Beáta
Nincs jele kesergésnek
Mészáros Zsolt

Mondtad, volt, ami nehezen ment. De gondolom, a bikini és a többi ruha kiválasztása azért egy lánynak, pont, hogy felüdülés lehet.

Ezt nagyon jól gondolod. Gyönyörű ruhákat kaptunk és jó volt közöttük válogatni. Még rivalizálás sem volt a lányok között. Annyira jó csapat jött össze, hogy fel sem merült, hogy letépjük egymásról a ruhát.

Mennyire szabták meg a szervezők, hogy mit kell hordanotok, vagy mennyire kaptatok szabad kezet?

Szabadon dönthettünk, nem volt semmi megszabva. Ki volt rakva tizenhat ruha és mindenki a neki tetszőt vehette fel. Sőt, olyan is volt, hogy valaki nem talált magának valót és elmentek hoztak a kívánságának megfelelőt.

Tele van most a gardrób a szponzor cuccokkal?

Azért annyira sok dolgot nem kaptunk. Egy pár trikót, pólót, törülközőt kaptunk, de nem cseréltem ki ruhatáram. A versenyen azért mindent megkaptunk, el voltunk kényeztetve. Pozitív élményekkel teli érkeztem haza.

Ki volt a legjobb fej akivel találkoztál? New Level Empire, Kállay Saunders András fellépett a show-ban. Velük tudtál haverkodni?

Sajnos olyan sok lehetőség nem volt, hogy beszélgessek velük. Kétszer próbáltunk együtt, de utána már nem igen találkoztunk. A szervezők nagyon kedvesek voltak, próbáltak közel kerülni hozzánk. Figyeltek arra, hogy kinek milyen személyes problémája van és azt igyekeztek megoldani. Mindenben támogattak bennünket.

Mennyire volt nagy buli a döntő? Izgultál?

Nagyon. De amikor én izgulok, akkor inkább félrevonulok és csöndben elvagyok magamban. A többi lány meg folyton azt kérdezgette, hogy én nem izgulok? De, izgultam, csak én nem pörögtem, meg hisztiztem úgy, mint a többiek. Ültem és vártam, hogy rám kerüljön a sor.

A második körben mondták ki a neved. Megkönnyebbültél, csalódtál, dühös voltál, mit éreztél?

Általában a nők ezt megérzik. Én is megéreztem. Természetesen csalódott voltam, mert szívesen eljutottam volna a nyolc lány közé. Így két tourból kiestem, bikiniben és estélyiben nem mutathattam meg magam. Pedig nagyon szerettem volna.

Stankovics Beáta
Vannak mosolyok amik jól, vannak amik kevésbé jól sikerülnek
Mészáros Zsolt

Ja, mert te azt bántad, hogy így ezekben nem mutathattad meg magad az országnak a kifutón.

Hát, igen. Nekem is ez volt a gyerekkori álmom, mint szinte minden kislánynak. Volt egy ötperces zuhanásom a színpad mögött, aztán abból visszatértem, és teljesen jól fogtam fel a dolgokat. Nem keseregtem semmit, örültem, hogy ott lehettem az élő adásban.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Bekerült hazánk legszebb 14 lánya közé Stankovics Bea

A jánosházi lány a legjobb 14-ig jutott.

Jánosházi lány lehet az ország legszebbje

Stankovics Beát még a döntő előtt sikerült elkapnunk pár kérdésre. Mondjuk a fiúknak rossz hírünk van.

Könnyű

Tovább az oldalra