Majdnem két hónapig pótlóbuszra kell szállni Bécs felé

De lesz itt más érdekesség is a nyár folyamán.

A GYSEV-Raaberbahn tájékoztatása szerint a Pottendorfer Linie vasútvonalon pályakarbantartási munkák miatt 2022. július 2-től szeptember 4-ig a Deutschkreutz – Sopron – Ebenfurth – Wien Hauptbahnhof útirányon át közlekedő vonatok vágányzári menetrend szerint közlekednek.

Július 2. és szeptember 4. között Hennersdorf és Wien Hbf. között vonatpótló autóbuszok közlekednek, melyek nem érintik Wien Meidling állomást.

Augusztus 13. és szeptember 3. között Sopron és Baumgarten-Schattendorf állomások között nem közlekednek a vonatok. Sopronból a Wiener Neustadt felé közlekedő vonatok vehetők igénybe Loipersbach-Schattendorf állomásig, ahonnan vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat Baumgarten-Schattendorf állomásig. Baumgarten-Schattendorftól ismét vonattal utazhatnak Wien Hbf. felé.

A részletekért kattintson:

 • Vágányzári hirdetmény Hennersdorf és Bécs Főpályaudvar között
 • Vágányzári hirdetmény Sopron és Sopronkertes-Somfalva között
 • Vonatpótló autóbuszok menetrendje
 • Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hasznos