Majdnem két órás videót vágott össze Juhász Péter a TV2 helyreigazításaiból

Juhász videójában a TV2 helyett leadta a csatorna összevágott helyreigazítását, melyet pattogatott kukoricával a kezében néz végig.

Juhász Péter V. kerületi polgármesterjelölt kiposztolta, hogy mennyi lejárató hazugsággal próbálta őt tönkretenni a Fidesz – írja a 444.hu.

A lap emlékeztet, a Rogán Antalt 2016-ban bűnözőnek nevező Juhászt a fideszes politikus által emiatt indított per kezdete után a kormánymédia megpróbálta tönkretenni.

Pár hónap leforgása alatt több száz, minden esetben hazugságokat tartalmazó cikk és tévéadás jelent meg, amik miatt a politikus sorozatban pereket indított. Ezeket meg is nyerte.

A TV2-t bíróság kötelezte, hogy a Tényekben 16 alkalommal adjon le egy extrém hosszú, közel két órás helyreigazítást, melyet a tévé nem teljesített.

A helyreigazításokat az elmúlt 8 év során pár másodperces darabokban adták le, de még mindig nem voltak hajlandók leadni az összes előírtat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet