Május végén ismét közlekedik a család Szombathelyen

Érdemes versenybe szállni, hiszen az országos vetélkedő fődíja egy Skoda Fabia.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága egy országos program keretében 2022-ben is megrendezi a „Közlekedik a család” elnevezésű vetélkedősorozatot – derül ki a rendőrség lapunkhoz is eljuttatott közleményéből.

A már évek óta népszerű megmérettetés célja, hogy a közlekedők széles rétegének – gyalogosok, gépjárművezetők, utasok – figyelmét egyidejűleg ráirányítsák a biztonságos és a balesetmentes közlekedésre, továbbá a szülői példamutató magatartásra és a családi közösség nevelő erejének fontosságára – írják.

A vetélkedőre azoknak a családoknak a jelentkezését várják, akik legalább egy 6 és 17 év közötti gyermeket nevelnek és legalább az egyik szülő rendelkezik „B” kategóriás vezetői engedéllyel. A versenyző családok tesztlap kitöltésében, kerékpáros ügyességi pálya teljesítésében, valamint különböző játékos feladatok teljesítésében mérhetik össze tudásukat.

TM/Nyugat.hu

A versenyre jelentkezni lehet előzetesen a www.kozlekedikacsalad.hu-n, valamint a vetélkedő napján, személyesen a helyszínen.

 • A verseny időpontja: 2022. május 28. szombat, 9 óra
 • A verseny helye: Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Söptei úti objektum (Szombathely, Söptei út 85.)
 • A megyei döntőn legjobb helyezést elérő család képviselheti Vas megyét az országos döntőn.

  Érdemes a legjobban teljesíteni, hiszen az országos vetélkedő fődíja egy Skoda Fabia típusú személygépkocsi lesz, valamint további értékes nyeremények is várnak még a versenyzőkre.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hasznos