Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Májusban Bükfürdőn derül ki, hogy ki lesz Miss Alpok Adria

Ez már a harmincadik ilyen verseny.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az idei évben 30 éves a Miss Alpe Adria nemzetközi szépségverseny, mely Olaszországból indult 1988-ban és az Alpok Adria Munkaközösség tagországai kapcsolódtak a versenyhez.

Magyarország 2001-ben kapcsolódott be a versenybe és 2010-től a Megye Szépe versennyel lett kibővítve. Minden megyének lehetősége van Megye Szépét választani,aki az országos döntőn a saját megyéje turisztikai látnivalóit és kulturális értékeit mutatja be.

A megyei döntők április végéig tartottak. A magyarországi döntő 2018. május 12-én kerül megrendezésre Bükfürdőn a Caramell Premium Resort Superior szállodában.

15 versenyző fog részt venni, akik az ország különböző megyéiből érkeznek.

A lányok felkészülése is itt zajlik.

Az első 3 helyezett fog tovább jutni a nemzetközi versenyre.

30. Miss Alpok Adria
X

A verseny célja, üzenete

Szeretnénk, ha minden régió egyenlő eséllyel indulna. Célunk a megyék bemutatása, értékeinek kiemelése, ezek közvetítése az emberek felé határon innen és túl

- vallják a szervezők

Mivel a versenyt minden megyében illetve Budapesten rendezzük, ezért a döntőn az ország minden régiója képviseli magát. Így minden megye egyformán esélyes, hogy az ő lánya nyerje az országos döntőt, és képviselje Magyarországot a nemzetközi versenyen.

A megyei döntők alkalmával a lányok saját régiójukat népszerűsítik, bemutatják a megye turisztikai látnivalóit és kulturális értékeit.

Sikerek a nemzetközi döntőn:

Az elmúlt évek mindannyiunk számára sikerrel zárultak a nemzetközi döntőn: minden alkalommal dobogós helyezést értek el versenyzőink, ill. 5 alkalommal került magyar lány fejére a korona. (2001 Ónodi Réka, 2002 Zimány Linda, 2009 Halász Beatrix, 2010 Barta Zsanett, 2011 Borkai Petra)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Életmód

Hirdetés