Már a Nádasdy utca felújítása is zajlik Szombathelyen

Iskolakezdésre készen lesz, ezt ígérik.

"Már a Nádasdy utca felújítása is javában zajlik. A nagy forgalmú utca teljes hosszában megújul. Július 27-én megkezdődött a Nádasdy utca felújítása, ezzel kapcsolatban tartott sajtótájékoztatót a két érintett körzet képviselője, Bokányi Adrienn tanácsnok és Putz Attila. Az eseményen elhangzott, hogy az utca teljes hosszában, 571 méteren fog megújulni, a várható befejezést iskolakezdésre tervezi a kivitelező. A Nádasdy utcába a kihelyezett táblák szerint jelenleg csak célforgalommal lehet behajtani. Kérjük és előre is köszönjük a közlekedők figyelmét, türelmét és megértését." - írja Facebook-oldalán Kelemen Krisztián városi képviselő.

Nádasdy utca felújítás
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet