Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Van értelme a maszkviselés szigorításának? – az utca emberét kérdeztük

A vendéglátóhelyekre jobbára amúgy is fogyasztani járnak az emberek, szóval ezután sem lesz rajtuk maszk. Vagy csak mi látjuk így? Megkérdeztük a szombathelyieket.

Az operatív törzs bejelentése Szigorodik hétfőtől a maszkhasználat 2020. October 29. 11:44 nyomán november 2-ától a vendéglátóhelyeken is kötelező a maszk viselése, azt kizárólag az étel, ital elfogyasztásának idejére lehet levenni.

Bevalljuk őszintén, kicsit nehéz elképzelni, hogy ez a szigorítás fog segíteni a járvány megfékezésében. A helyiségbe való belépéskor, illetve az asztal elhagyása után maszkot kell viselni, amíg van előttünk az asztalon egy csésze kávé, addig nem kötelező.

Bármilyen jól is sikerült a fotó, Nem tudod elképzelni, hogyan lesz ez a maszkban kajálós és iszogatós dolog? Az operatív törzs szerint így! 2020. October 29. 16:40 amivel az operatív törzs illusztrálja a szabály helyes betartását, gyakorlatilag nem sok minden változik. A vendéglátóhelyek zárt tereiben továbbra is többségben lesznek a maszk nélküli emberek.

De attól, hogy nekünk ilyen szegényes a fantáziánk, még nem biztos, hogy mások is ennyire értetlenül állnak a szigorítás előtt, így megkérdeztük az utca emberét, mi a véleménye erről.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Szigorodik hétfőtől a maszkhasználat

Erre Kiss Róbert, az ügyeleti központ vezetőhelyettese hívta fel a figyelmet az operatív törzs csütörtökön megtartott online sajtótájékoztatóján.

Nem tudod elképzelni, hogyan lesz ez a maszkban kajálós és iszogatós dolog? Az operatív törzs szerint így!

Nem fogunk hazudni, kissé abszurdnak tűnik. De hát a szakemberek mondják, szóval biztos jó ez így.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video

Tovább az oldalra