Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Nem tudod elképzelni, hogyan lesz ez a maszkban kajálós és iszogatós dolog? Az operatív törzs szerint így!

Nem fogunk hazudni, kissé abszurdnak tűnik. De hát a szakemberek mondják, szóval biztos jó ez így.

Szigorodik hétfőtől a maszkhasználat – írtuk meg mi is Szigorodik hétfőtől a maszkhasználat 2020. October 29. 11:44 az operatív törzs csütörtöki bejelentése alapján. Ez pedig azt jelenti, hogy november 2-ától, hétfőtől a szórakozóhelyeken, vendéglátóüzletekben, illetve a sportrendezvények vendéglátó részein is kötelező lesz a maszk viselése, amelyet kizárólag az étel és az ital elfogyasztásának idejére lehet levenni.

Megpróbáltátok elképzelni? Mi is. De nem tűnik túl életszerűnek, ugye?

Nos, az operatív törzs most mégis meglépte a lehetetlent és a hivatalos koronavírus tájékoztató-oldalakon megmutatták, hogyan is fog mostantól kinézni a nyilvános helyeken egy baráti vagy családi összeröffenés.

Hát így:

koronvirus.gov.hu

Nem fogunk hazudni, kissé abszurdnak tűnik. De hát a szakemberek mondják, szóval biztos jó ez így.

(Zárójelben megjegyezzük, hogy valószínűleg nem, de így lehet, hogy tökéletesen ki lehet bújni az alól, hogy bezárassák a vendéglátóhelyeket és esetleg ki kelljen őket segíteni különböző támogatásokkal. De ez persze csak egy kósza gondolat. Ilyen feltételekkel is biztosan színültig telnek majd az éttermek, kávézók és kocsmák is.)

A kép láttán egy pillanatra ledöbbentünk, majd miután felocsúdtunk, jöttek jobbnál jobb ötletek. Így például biztos könnyen ki lehet majd szűrni a borból a seprőt – vagyis a must erjedése után a letisztult borban lerakódó üledéket. Na meg jöhetnek a szívószálas ügyeskedések is, így még kevesebbet is kell majd költeni az alkoholra.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Humor

Tovább az oldalra