Már augusztus 20-nak is van operatív törzse

Ha már tűzijátékok nem nagyon lesznek, legalább itt van nekünk ez.

Bár eddig úgy tűnt, idén elmarad az igazi uborkaszezon a hírek terén, úgy vettük észre, hogy most, augusztus 1-jével mégis beköszöntött.

Az MTI-n is alig 60 hír jelent csak meg koradélutánig, viszont van köztük egy igazán érdekes is, amire felhúztuk a szemöldökünket. És bevalljuk, többször el kellett olvasnunk azt az egy mondatot, hogy nem káprázik-e a szemünk.

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár és Wolf Diana, a Moonlight Event Kft. vezetője az augusztus 20-ai Szent István napi programsorozat biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs első ülésén a Miniszterelnökség Kossuth téri épületében 2022. augusztus 1-jén.

MTI/Bruzák Noémi

Igen, már augusztus 20-nak is van operatív törzse.

Ha már a nagy, budapestin kívül idén nem nagyon lesznek tűzijátékok, legalább itt van nekünk ez.

Szívesen.

Az augusztus 20-ai Szent István napi programsorozat biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs első ülése
MTI/Bruzák Noémi
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet