Már biztos tavasz van Szombathelyen, virágzik a Fő téren a magnóliafa

Ez az idei első rügyfakadás a kedvenc terünkön.
Virágzik a Fő téren a magnólia
Nyugat.hu

Most már nem eshet bajunk, most már biztosan vége van a télnek. Mert ugyan lehet naptári (március 1.), csillagászati (március 21.) tavasz, addig el nem hisszük, amíg a saját szemünkkel meg nem győződhetünk róla.

Virágzik a Fő téren a magnólia
Nyugat.hu

De most már ez is megtörténhet. Ha kimegy a szombathelyi Fő térre, láthatja a virágzó magnóliafákat, s ha ugyan az nem zárható ki teljesen, hogy lesz még hidegebb, mint ezekben a napokban - mert biztosan lesz, a tavasz már akkor is visszavonhatatlanul megérkezett.

Virágzik a Fő téren a magnólia
Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű