Már csak néhány napig látható munkatársunk fotója a budapesti Duna-korzón

Ahogy arról lapunk is beszámolt Munkatársunk fotóját is kiállították a budapesti Duna-korzón 2021. December 22. 14:55 , a beérkezett 50 ezer képből munkatársunk fotóját is beválogatták azon kétszáz közé, amelyeket a Magyarország 365 kiállítás keretében tették közzé a pesti Duna korzón.

Mészáros D. Zsolt "30 éve break" című alkotása Szombathelyen a Domus Áruháznál készült egy sorozat A szombathelyi Domus break-táncosai, akik nemcsak a múltat őrzik 2020. May 26. 19:19 részeként.

365 Magyarország kiállítás a Dunakorzón
Mészáros D. Zsolt és a fotója
Mészáros D.

"A kiállított képek sokféle árnyalatát mutatják be Magyarországnak, de az üzenetük közös: egy olyan országban élünk, amelyre büszkék lehetünk. Egy olyan országban, amely a mindennapi nehézségek ellenére bizakodással tekinthet a jövőbe. Egy olyan helyen, ahol ilyen tájak és ilyen sokszínű élővilág, ilyen közösségek és ilyen időtálló építészet van, semmi ok a kishitűségre" - mondta a decemberi megnyitón Dömötör Csaba államtitkár.

365 Magyarország kiállítás a Dunakorzón
Kattintson a képre a galériához!
Mészáros D.

Mi most megnéztük a képeket, amelyek vasárnapig láthatók a fent említett helyszínen. Aki arra jár, mindenképpen nézze meg az alkotásokat, annál is inkább, mert egy másik szombathelyi fotós képei is ott vannak.

Stekovics Gáspár Facebook-bejegyzése arról tanúskodik, hogy két portréja (Törőcsik Mari, Bereményi Géza) is helyett kapott a folyóparton.

A szabadtéri tárlat képeit egyébként este is meg lehet tekinteni, mert a fotók nagy részét hátulról megvilágított fóliára nyomtatták.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra