3 214 611 Ft, 145 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

Már csak néhány napjuk maradt a szombathelyieknek a fametszés bejelentésére

Szeptember 30-ig várja a bejelentéseket a Szompark.

A Szombathelyi Parkfenntartási Kft. 2023. szeptember 1. és 2023. szeptember 30. között várja a lakossági bejelentéseket a közterületi fák metszésével kapcsolatban.

Elsősorban olyan észrevételeket várnak, amikor a fák lombozata valamilyen problémát okoz, épület állagát veszélyezteti (pl. falhoz, tetőhöz ér stb.), balalesetveszélyt rejt (pl. közlekedési táblát takarja, űrszelvénybe lóg, elektromos légvezetékbe nőtt, lámpatestet takar, stb.) és ez a fa metszésével orvosolható.

A beérkezett észrevételeket elbírálják és ezt követően a munkát, az indokoltság és a rendelkezésre álló keretösszeg függvényében, 2024. március 31-ig fogják elvégezni - ígérte a Szompark.

A társasházak lakóinak a bejelentést a közös képviselőn keresztül kell megtenni a lakóépületük környezetét érintő fák esetében - tették hozzá.

A bejelentéseket az info_KUKAC_szompark_PONT_hu e-mail címen vagy a www.szompark.hu oldalon , a „BEJELENTÉS” fül alatt, az „Őszi fametszés bejelentés” tárgynál lehet megtenni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos