Már el is tűnt a tiltótábla a szombathelyi Széchenyi utca végéről

Hamarabb leszedték minthogy azt mondanád: balra kanyarodni tilos.

Alig telt el három óra azóta, hogy a szombathelyi önkormányzat Gazdasági és Városstratégiai Bizottsága kimondta:

meg kell szűntetni a balra kanyarodási tilalmat a Széchenyi utcában, "Jobb lett volna, ha kitiltják az autókat a Berzsenyi tér környékéről" 2018. January 16. 12:50

a táblát már le is szerelték az illetékesek. A kereszteződés most így néz ki:

Leszerelték a kanyarodást tiltó táblát a Berzsenyi téren
BZ

Drága olvasó azonnal üljön autóba és élvezze ki, hogy a püspöki palota előtt most már balra is kikanyarodhat autójával, felemelő az érzés.

Azt egy kicsit azért sajnálom, hogy nem lehettünk ott a tábla leszerelésénél, pedig a döntés után azonnal írtunk az illetékeseknek, hogy tájékoztassanak, mikor mennek táblátlanítani.

Oh, mily' csodás
BZ

Na, de a lényeg, hogy egy gonddal kevesebb van a szombathelyi belvárosban.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet