Már hat napja nem tudni, hol van a bebörtönzött Alexej Navalnij

Nem tudják vele felvenni a kapcsolatot.

Hat napja nem lehet felvenni a kapcsolatot az Oroszországban bebörtönzött Alekszej Navalnij ellenzéki vezetővel - közölte az orosz politikus sajtótitkára, Kira Jarmis. Legutóbbi információk szerint az IK-6 elnevezésű börtönben töltötte büntetését, nemrég azonban arról tájékoztatták az ügyvédjét, hogy már nem ott van fogva tartva - írja a Telex.

A hvg.hu emlékeztet, hogy a Putyin-ellenes politikust 2021 januárjában csalás és a bíróság megsértése miatt ítélték 12 év börtönre, azonban augusztusi tárgyalásán bűnösnek találták szélsőséges közösség létrehozásában, szélsőséges tevékenységek finanszírozásában és számos más bűncselekményben, így további 19 évnyi fegyházra ítélték.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet