Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Kisebb lesz a fűtésszámla az ÁNTSZ szombathelyi épületében

Már Hende Csabának is feltűnt, hogy mennyire örülünk a szalagvágásoknak

Ha most nagyon hivatalos akarnék lenni, akkor azt írnám, hogy felújították a Népegészségügyi Főosztály és Szombathelyi Járási Hivatal Népegészségügyi Osztály épületét. De mivel inkább közérthető akar lenni, csak annyit írok, hogy felújították az ÁNTSZ, leánykori nevén Köjál, szombathelyi, Sugár úti épületét.

Népegészségügyi Főosztály szombathelyi épületének átadója
Éljen, éljen az energia hatékony korszerűsítés

Ez alkalomból vágtak szalagot ma a rutinosok. Hende Csaba pedig beszédében meg is jegyezte, hogy bizony vannak sajtóorgánumok - lehet ránk gondolt, bár legutóbb ugye nem voltunk sajtó a számára - amik igen sokat foglalkoznak a szalagvágásokkal.

Örülünk, ha valami elkészül!

Népegészségügyi Főosztály szombathelyi épületének átadója
Ahány kéz, annyi olló

Az ÁNTSZ épülete a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program keretében lett korszerűsítve. A programban összesen 11 kormányhivatali épületet újítanak fel, az ÁNTSZ volt most a tizedik.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra