Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Már el is kezdték keresni az embereket a szombathelyi víztorony kávézójába

Most már tényleg beindulhat az élet a város kultikus helyénél.

Februárban végre gazdára talált Gazdára talált a szombathelyi víztorony hányattatott sorsú kávézója February 16. 14:56 a szombathelyi víztorony hányattatott sorsú kávézója. Mint akkor írtuk, egyedüli jelentkezőként a tavaly júniusban indult Toronyőrök Gastro Kft. nyerte el a pályázatot, amit a nevéből ítélve kifejezetten a víztorony kávézójának üzemeltetésére alapítottak.

A tulajdonosok közül pedig kettő név ismerősen is csenghet a szombathelyieknek. Egyikük ugyanis a Mészáros Czukrászda Ingatlankezelő Korlátolt Felelősségű Társaság (33,3%), a másik pedig a Daniel és Társai Gastro 2020 Vendéglátóipari Korlátolt Felelősségű Társaság (33,3%), hozzájuk csatlakozott még Varga Ádám magánszemély (33,3%).

Két hónapnyi csend után pedig most újabb jó hírrel szolgálhatunk. A Daniel's Kitchen Facebook-oldalán ugyanis megjelent egy álláshirdetés, melyben a Szombathely kultikus helyén, a víztoronyban nyitó kávézó és bisztróba keresnek kollégákat. Szóval most már lassan tényleg beindulhat az élet a város emblematikus épületében.

Szombathely kultikus helyén, a víztoronyban nyitó kávézó és bisztróba keresünk kollégákat Szombathelyen! Munkakörök: -...

Közzétette: Daniel's Kitchen – 2021. április 20., kedd

A cégadatokat az Opten Kft. szolgáltatta.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely

Tovább az oldalra