Eddig: 1 671 363 / 3 000 000 Ft, 80 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

Gazdára talált a szombathelyi víztorony hányattatott sorsú kávézója

A győztes cég részben a Mészáros Cukrászda tulajdonosához köthető.

Sikerrel zárult az Octopus-Víztorony vendéglátó helyiségére kiírt pályázat, a 2021. február 16. határidőig egy vállalkozó jelentkezett a felhívásra. A pályázatot érvényesnek és eredményesnek minősítette a Bíráló Bizottság – áll az AGORA lapunkhoz eljuttatott közleményében.

Mint írják, az új vendéglátóhely bérbeadására először tavaly nyáron írtak ki Szeptember közepéig lehet pályázni a szombathelyi víztorony kávézójára 2020. August 12. 14:42 nyilvános pályázatot, amelyre nem jelentkezett senki. Nem kapkodnak a szombathelyi víztorony kávézójáért 2020. September 15. 07:30 Ezután októberben újra nekifutottak Újra nekifutottak a szombathelyi víztorony-kávézó bérbeadásának 2020. October 27. 07:24 és bár ezúttal volt egy pályázó, Egyetlen pályázat jött a szombathelyi víztorony kávézójára, de az is érvénytelen 2021. January 15. 11:31 de hiányos volt az általa benyújtott anyag. Hiánypótlásra pedig nem volt lehetőség, így újra ki kellett írnia az AGORA-nak a pályázatot. Egy hónap múlva már gazdára találhat a víztorony kávézója 2021. January 19. 07:15

Kiss Tamás

Ennek a határideje már jóval rövidebb volt, mint a korábbiaknak, hiszen már biztosan volt egy pályázó, akinek csak pótolnia kellett a hiányzó dokumentumokat. Ez meg is történt és mivel az új körben sem volt más pályázó, eldőlt, hogy

a Toronyőrök Gastro Kft. bérelheti az Octopus-Víztorony épületének kávézóját 2021. március 1-től határozott ideig, 10 évig.

A pályázat nyerteseiről

Az Opten adatai szerint a Toronyőrök Gastro Korlátolt Felelősségű Társaság tavaly júniusban indult, és a nevéből ítélve a kávézó működtetésére jött létre. Tulajdonosai: a Mészáros Czukrászda Ingatlankezelő Korlátolt Felelősségű Társaság (33,3%), a Daniel és Társai Gastro 2020 Vendéglátóipari Korlátolt Felelősségű Társaság (33,3%) és Varga Ádám magánszemély (33,3%).

A cég alapítói közül ketten nem ismeretlenek Szombathelyen. A Mészáros Cukrászda és annak tulajdonosa, Mészáros Gábor régi szereplője a helyi vendéglátóipari szcénának, míg a Daniel és Társai Gastro Kft. a Hefele utcában található Daniel & Frère Restaurantot üzemelteti.

A cégadatokat az Opten Kft. szolgáltatta.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság