Már külföldiek is hallgathatják a Fidesz propagandáját

Nemzetközi szintre lép a Megafon.

Ezentúl már angolul is megjelennek a Megafon üzenetei - írja a 24.hu .

A lap ezt egy facebookos videóból vette észre, amelyet a Megafon egyik arca - aki emiatt a korábbi Hír TV-s állását is feladta - Déri Stefi jelentette be.

"Ezentúl a Megafon rendszeresen fog angol nyelvű tartalmakkal is jelentkezni! Miért? Mert ma Európában a jobboldali emberek hangja ugyanúgy nem hallatszik az online térben, mint ahogy néhány éve hazánkban sem hallatszott."

A nemzetközi szintekre való lépést szerintük a fentiek mellett az indokolta, hogy a magyarul megjelenő híreket, cikkeket, videókat egyre többen osztják meg angolul is a közösségi oldalon.

A Megafon egyébként főleg a választási kampány idején volt aktív, akkor rendszeresen a Fidesz üzeneteit adták tovább különböző influenszerekkel a különböző közösségi felületeken, elég magas összegekért, melyekről a Megafon állítja, adományokból származnak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet