Már nem államtitkár, de továbbra is kap fizetést a külügytől Menczer Tamás

Havi bruttó kétmilliót.

Bár már nem dolgozik államtitkárként, továbbra is kap a Külügyminisztériumtól fizetést Menczer Tamás - írja a HVG.

A csütörtök esti Hivatalos Értesítőben megjelent, hogy volt főnöke, Szijjártó Péter a magyar–német társadalmi kapcsolatok fejlesztéséért felelős miniszteri biztossá nevezte ki.

Ezért a munkáért ha nem is államtitkári fizetést kap, mint eddig, de a jogszabály szerint helyettes államtitkárit igen, ami a miniszterelnök döntése alapján akár havi bruttó kétmillió forint is lehet - jegyzi meg a lap.

Közölték azt is, a miniszter gondoskodott arról, hogy egyetlen napi jövedelme se essen ki, mert az államtitkári megbízatása április 12-én szűnt meg, az új kinevezés pedig 13-ától érvényes.

A lap hozzátette, Menczer országgyűlési képviselőként idén márciusban 1 767 342 forint tiszteletdíjat is felvett.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet