Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Már saját alapítványa is van Várkonyi Andreának

Szépen terjeszkedik Mészáros Lőrinc leendő felesége.

Az mfor.hu szúrta ki a cégpapírok között, hogy nemrég új szervezet költözött abba a Mészáros Lőrinchez és Vida Józsefhez köthető Andrássy úti villaépületbe, melynek Várkonyi Andrea a kuratóriumi elnöke. Ez pedig azt jelenti, hogy a Mészárossal közös cég után most egy újabb érdekeltséggel gyarapodott Várkonyi Andrea portfóliója.

Instagram/Andrea Várkonyi

A civil szervezet az Alapítvány az innovatív oktatásért nevet viseli és nyáron hozták létre. Mint a lap is írja, a szervezet célja „köznevelési vagy szakképzési intézmény oktatástechnológiai, infrastrukturális fejlesztése, dolgozó pedagógusainak szakmai fejlődésének támogatása, a tanulók tehetséggondozása vagy felzárkóztató esélyteremtése, továbbá hazai és határon túli tudásmegosztásának támogatása”.

A kuratórium elnöke Várkonyi, rajta kívül pedig még két bejegyzett képviselője van az alapítványnak. A kuratórium tagja Horváth Ádám, illetve Szentes Richárd, műsorvezető, kreatív producer, szerkesztő-rendező, dolgozott az ECHO Tv-nél (később HírTV), 2019-től pedig az Ozone TV-nél.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra