Már van olyan benzinkút, ahol csak 20 litert lehet tankolni

Egyre több helyen van üzemanyag-hiány az országban.

A Független Benzinkutak Szövetsége szerint nem véletlenül korlátozták a megvásárolható üzemanyag mennyiségét, vélhetően ellátási gondok állnak a háttérben - írja az rtl.hu .

A Lukoil például 20 literben szabta meg a határt, a MOL 50 literben A szombathelyi MOL-kutaknál is szigorítottak 2022. June 24. 10:46 .

"Azzal a határozott kéréssel fordulunk a magyar autós társadalomhoz, hogy kezdjenek el spórolni az üzemanyaggal, elfogyhat az üzemanyag Magyarországon” – mondta az rtl.hu kérdésére Egri Gábor, a Független Benzinkutak Szövetségének (FBSZ) elnöke.

Egri Gábor szerint a mennyiségi korlátozás is azt mutatja, hogy fogyóban az üzemanyag, ha ugyanis lenne, nem kellene korlátozni a megvásárolható mennyiséget.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek