A szombathelyi MOL-kutaknál is szigorítottak

A kútfejekre ragasztották ki az új szabályokat.

Nemrég írtuk Szigorítanak a MOL-kutak, kannába csak piaci áron lehet tankolni June 24. 07:57 , hogy ma, azaz péntek reggeltől szigorúbb szabályok lesznek a hatósági áras tankolásra a MOL-kutaknál.

A Mol-kutak még csütörtök este sorban posztolták ki a Facebookon, hogy új szabályok lesznek. Ezek lényege, hogy

 • a személyautó kategóriába tartozó járművek (3,5 tonna alatt) naponta maximum 50 litert tankolhatnak, ez a határ korábban 100liter volt.
 • az autó magyar forgalmiját továbbra is be kell mutatni, forgalmi nélkül csak piaci áron (mintegy 770-790 forint a cikk írásakor) szolgálnak ki a kutakon.
 • kannába, egyéb edénybe csak piaci áron tankolhatunk, akkor is, ha a tankolást igazoltan magyar rendszámú autóba kezdtük meg. Ez esetben a teljes mennyiségért piaci árat kell fizetnünk.
 • Kíváncsiak voltunk, hogy a szombathelyi MOL-kutaknál is bevezették.-e az új szabályokat. Egy olvasónk jelezte, hogy az új szabályok ki vannak függesztve a kútfejeken, erről fotót is készített.

  Nyugat.hu

  Közelebbről:

  Nyugat.hu

  Olvasónk azt a tájékoztatást kapta, hogy az új szabályok minden MOL-kútnál életbe léptek péntek reggel.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Jelentem