Márki-Zay mozgalma megköszöni a titkosrendőrök munkáját

„A titkosszolgálati dokumentumban is fillérre pontosan akkora összeg szerepel, mint amennyivel mi nyilvánosan elszámoltunk."

A Mindenki Magyarországa Mozgalom megköszöni a titkosszolgálatoknak a vizsgálatot és a jelentést, amelyben visszaigazolták, hogy az egyesület gazdálkodása, adománygyűjtése és tevékenysége mindvégig teljesen átlátható volt – közölte az az MMM.

„A napokban nyilvánosságra hozott jelentésből kiderült, amit mi az elmúlt hónapokban rengetegszer elmondtunk már – állapítja meg a szervezet közleménye. – A titkosszolgálati dokumentumban is fillérre pontosan akkora összeg szerepel, mint amennyivel mi nyilvánosan elszámoltunk. Igazolták, hogy nem Sorostól érkezett a támogatás, valamint semmilyen bűncselekményt nem állapított meg a titkosszolgálat. A jelentésben semmilyen hazaárulásra utaló tény nincsen. Igazolta továbbá, hogy a pénzből az ellenzéki pártok nem részesültek.”

A jelentésból, amelyet szerdán hoztak nyilvánosságra, többek között az is kiderül, hogy – mint a 24.hu írta – nem 1,8 milliárd, hanem 3 milliárd forintot adott támogatásként magyar szervezeteknek, vállalkozásoknak az Action for Democracy nevű civil szervezet.

A jelentés azt is kimondja, látszik a kapcsolat az AFD és az „Egyesült Államok kormányzata és nemzetbiztonsági közössége különböző szereplői közt.”

Az MMM emlékeztet, az elmúlt hónapokban „rengetegen hazudtak, folytattak lejárató kampányt, igyekeztek besározni egy olyan szervezetet, amely a magyar történelemben példátlan módon teljesen átláthatóan működik és számolt el a hozzá beérkező pénzekről.” Márki-Zay Péter vásárhelyi polgármester mozgalma felszólítja a pártokat és „álcivil szervezeteket”, hogy ugyanígy számoljanak el a hozzájuk érkező közpénzekkel és egyéb támogatásokkal.

MTI

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek