Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Márványtábla hirdeti Hegyfaluban, hogy Ágh Péter felállított egy zászlót

A zászló a 84-es és 86-os főutak kereszteződésében áll.
Forrás: Facebook / Tibor Bartók

"Kedves Hegyfaluiak!

Az Államalapítás Ünnepünkön a 84-es és 86-os utak kereszteződésénél a Nemzeti lobogónk felállításra került."

Ezzel a kísérőszöveggel posztolt ki a Facebookra egy videót Bartók Tibor, Hegyfalu polgármestere. A zászló a körforgalom közepén áll augusztus 20. óta, mellette márványtábla hirdeti, hogy a zászlót hárman állíttatták: Ágh Péter országgyűlési képviselő, Gagyi Levente, Ágh korábbi titkára és Bartók Tibor polgármester.

Tibor Bartók - Kedves Hegyfaluiak ! Az Államalapítás...

Ágh Péter nem először kap hasonló ajándékot Hegyfalu polgármesterétől. Tavaly márciusban aranyozott emléklapot kapott Aranyozott emléklapot kapott a fideszes Ágh Péter, mert felavatott egy, az Európai Unió pénzéből épülő fejlesztést 2018. March 25. 17:45 a településtől, mert felavatott egy, az Európai Unió pénzéből épülő fejlesztést. Pár nap múlva kiderült, hogy a fideszes képviselőnek egész kis gyűjteménye Ágh Péter nem csak Hegyfaluban kapott emléklapot a szalagátvágásért, egész gyűjteménye van belőlük 2018. March 28. 07:56 van a hasonló ajándékokból.

A találatért köszönet a 444.hu-nak .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra