Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A második oltási nap is sikeres Szentgotthárdon

Hétfőn több mint 600-an kaptak oltást a kisvárosban.

Az oltási hét második szentgotthárdi napján, szerdán is reggel óta áll a sor a szakorvosi rendelő előtt. A tapasztalatok szerint 40-50 percet kell várni az oltásra. (Szentgotthárdon hétfőn, szerdán és csütörtökön van rendkívüli oltás a héten.)

Hétfőn, az első napon Kora reggeltől nagy a forgalom Szentgotthárdon, az oltási hét első napján November 22. 13:24 több mint 600-an kaptak oltást a kisvárosban, három orvos párhuzamosan adta be az oltásokat.

Oltásra váró emberek Szentgotthárdon, 2022. november 24-én délután
Olvasó

Egyébként valószínű, hogy sokan a környező falvakból jönnek, hiszen a térségben a szentgotthárdin kívül Körmenden van csak rendkívüli oltópont az oltási héten.

Az oltási hétre megnyílt oltópontokról és nyitva tartásukról itt olvashat részletesen Oltási akcióhét - Mutatjuk a Vas megyei helyszíneket és időpontokat November 18. 15:46 .

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hírek

Tovább az oldalra