Kora reggeltől nagy a forgalom Szentgotthárdon, az oltási hét első napján

A háziorvosok kérték, hogy legyen oltópont a városban, bebizonyosodott, hogy igazuk volt.

Reggel jártam a szakrendelőnél, már akkor is sokan álltak sorban - írta szentgotthárdi olvasónk.

Oltásra várók Szentgotthárdon, 2021 november 22-én
Olvasó

A fotókat később, dél körül késztette, az oltóponton az az információt kapta, hogy reggel óta folyamatosan érkeznek a páciensek. Valószínű, hogy sokan a környező falvakból jönnek, hiszen a térségben a szentgotthárdin kívül Körmenden van csak rendkívüli oltópont az oltási héten.

Oltásra várók Szentgotthárdon, 2021 november 22-én
Olvasó

Arról, hogy Szentgotthárdon is lesz oltópont a november 22. és 28. közti oltási héten, két hete írtunk már Szentgotthárdon sikerült: A háziorvosok kérésére helyi oltópont nyílik az oltási héten 2021. November 12. 11:15 .

Oltásra várók Szentgotthárdon, 2021 november 22-én
Olvasó

A rendkívüli oltópont kialakítását a helyi háziorvosok kezdeményezték, azért, azért, hogy a környéken, a Vendvidéken és az Őrségben élőknek, és persze a szentgotthárdiaknak ne kelljen távolra utazniuk.

Az oltási hétre megnyílt oltópontokról és nyitva tartásukról itt olvashat részletesen Oltási akcióhét - Mutatjuk a Vas megyei helyszíneket és időpontokat 2021. November 18. 15:46 . Az oltási hét egyébként Szombathelyen is sikeresen indult A szombathelyiek is rámozdultak az egyhetes oltási akcióra 2021. November 22. 11:23 .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Covid 19