Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Kora reggeltől nagy a forgalom Szentgotthárdon, az oltási hét első napján

A háziorvosok kérték, hogy legyen oltópont a városban, bebizonyosodott, hogy igazuk volt.

Reggel jártam a szakrendelőnél, már akkor is sokan álltak sorban - írta szentgotthárdi olvasónk.

Oltásra várók Szentgotthárdon, 2021 november 22-én
Olvasó

A fotókat később, dél körül késztette, az oltóponton az az információt kapta, hogy reggel óta folyamatosan érkeznek a páciensek. Valószínű, hogy sokan a környező falvakból jönnek, hiszen a térségben a szentgotthárdin kívül Körmenden van csak rendkívüli oltópont az oltási héten.

Oltásra várók Szentgotthárdon, 2021 november 22-én
Olvasó

Arról, hogy Szentgotthárdon is lesz oltópont a november 22. és 28. közti oltási héten, két hete írtunk már Szentgotthárdon sikerült: A háziorvosok kérésére helyi oltópont nyílik az oltási héten November 12. 11:15 .

Oltásra várók Szentgotthárdon, 2021 november 22-én
Olvasó

A rendkívüli oltópont kialakítását a helyi háziorvosok kezdeményezték, azért, azért, hogy a környéken, a Vendvidéken és az Őrségben élőknek, és persze a szentgotthárdiaknak ne kelljen távolra utazniuk.

Az oltási hétre megnyílt oltópontokról és nyitva tartásukról itt olvashat részletesen Oltási akcióhét - Mutatjuk a Vas megyei helyszíneket és időpontokat November 18. 15:46 . Az oltási hét egyébként Szombathelyen is sikeresen indult A szombathelyiek is rámozdultak az egyhetes oltási akcióra November 22. 11:23 .

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Covid 19

Tovább az oldalra