Még nem szólalt meg Orbán Novák lemondásáról

Amúgy is nagy a csönd a kormány táján.

Orbán Viktor egyetlen szóval sem búcsúzott el az általa a legmagasabb közjogi méltóság pozíciójába emelt Nováktól és korábbi miniszterétől, Varga Judittól sem, aki a Fidesz EP-listáját vezette volna - írja a 444.

A csendet a kormányból mindössze két tag törte meg szombaton.

Nagy István agrárminiszter és az EP-választás miatt Varga Juditot az igazságügyminiszteri poszton váltó Tuzson Bence mindenféle kommentár vagy személyes megjegyzés nélkül megosztották Kocsis Máté frakcióvezetőnek azt a posztját, amiben Kocsis megköszönte Novák és Varga munkáját, felelősségteljes döntésnek nevezte a távozásukat és nekiállt a baloldalt számon kérni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek