Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Még odaérhet Csempeszkopácsra, a Nyitott Főzdék Napjára

Huszonhat kisüzemi sörfőzde várja ma az érdeklődőket. Vas megyében, Csempészkopácson a néhány hete megnyílt Krenner Brewery-t látogathatjuk meg.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Főzdelátogatás, sörkóstoló, közös sörfőzés és még sok más, gasztronómiai program látogatható ma a főzdékben. A kisüzemek bemutatják a vendégeknek a sörkészítés folyamatát.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Régi és új sörfőzdék is részt vesznek a programsorozatban. Vas megyében Csempészkopácson a néhány hete megnyílt Krenner Brewery-t látogathatjuk meg, Győrújbaráton a Vaskakas Sörfőzdében tanulhatunk a komlótermesztésről. Nógrádban a rétsági Fűtőház lesz nyitva, ahol helyi sajtok egészítik ki a sör-élményt. Dombóváron a Kissler Sörfőzde, Mecseknádasdon a Karl Microbrewery készül attrakciókkal.

Budapesten is lesz program bőven: sörkóstoló tréning és ízhiba-bemutató a Fehér Nyúl Sörfőzdénél, a First Craft Beer bemutatja saját Oktoberfest sörét, Csepelen pedig ajándék sörrel és alkoholmentes "fickósörkóstolóval" is várják a Rizmajer Sörfőzdébe látogatókat. Borvidékeken is működnek sörfőzdék, ezekben a régiókban a főzdék a borászatokkal együttműködve készülnek programokkal, így mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő nedűt.

Az elmúlt években egyre népszerűbbek hazánkban a kézműves sörök, ezt az igényt hivatott kiszolgálni a Nyitott Főzdék Napja. A programokon a részvétel ingyenes, csak a fogyasztásért, illetve a kóstolókkal egybekötött főzdelátogatásért kell fizetni. A résztvevő sörfőzdék listája a www.nyitottfozdeknapja.hu oldalon érhető el. 

MTI

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hasznos

Hirdetés