Áramszünet, eldugult csatornák és bokáig érő víz az utcákon

Olvasóink lelkesen dokumentálták a tegnapi szombathelyi villámárvizet.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, csütörtök délután villámárvíz söpört végig Szombathelyen, egy óra alatt 20-30 milliméternyi eső zúdult a városra.

Az esőzések miatt pedig az egész város megbénult, víz alá került a Zanati úti aluljáró Víz alatt van a szombathelyi Zanati úti aluljáró September 15. 15:22 , a Hunyadi úti Lidlt elöntötte a víz Ne induljon a szombathelyi, Hunyadi úti Lidlbe – elöntötte a víz September 15. 15:59 , amit ideiglenesen be kellett zárni, a város több pontján pedig nagyjából másfél óráig nem volt áram Kisebb felhőszakadás zúdult Szombathelyre, az áram is elment September 15. 15:10 .

Olvasóink is rengeteg képet küldtek a tegnapi esőzés után, ezekből válogattunk.

A Fő teret is elég szépen ellepte a víz csütörtök délután.

olvasó
olvasó
olvasó
olvasó

A Paragvári úton sem volt könnyű a közlekedés sem az autósoknak, sem a kerékpárosoknak.

olvasó
olvasó

Bár a vihar hamar elvonult, ennek nyoma még sokáig látszódott.

Pataki Gergő
Pataki Gergő
Pataki Gergő
Pataki Gergő
olvasó
Pataki Gergő
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Időjárás