Eddig: 1 788 363 / 3 000 000 Ft, 90 támogató. Még5nap.
Légy része az igazságnak!

Még vasárnap is fáznak a távfűtött lakásokban a Joskar-Olán

Eddig nem tudták helyreállítani a szolgáltatást.

A Pázmány Péter körút 54. szám alatt mindkét oldalon azonnal ki kell cserélni a melegvizet és fűtést biztosító gerincvezetéket. A tervekkel ellentétben szombat este sem lesz lehetőség a Joskar Olán a szolgáltatás ideiglenes visszaállítására – közölte a Szombathelyi Távhő .

Ahogy hírt adtunk A hétvégére leáll a szombathelyi Joskar Olán a távhőszolgáltatás 2022. February 09. 15:22 róla, a február 12-ei hétvégén a Joskar Olán - csővezetékek cseréje miatt - időszakosan szünetel a távhőszolgáltatás. A Szombathelyi Távhő szakemberei szombat reggel neki is álltak a gerincvezetékek cseréjének, azonban a helyszínen azt tapasztalták, hogy mindkét cső annyira elrozsdásodott, hogy szombat estére még ideiglenesen sem tudják visszaállítani ezeken a szolgáltatást. Az akut problémát vasárnap délutánig igyekeznek teljesen megszüntetni, a hibát a terepen jelenleg is javítják.

A hibaelhárítási munkálatok miatt tehát, az előzetes tervekkel ellentétben, várhatóan február 13-án (vasárnap) délután állhat majd vissza a Joskar Olán a szolgáltatás. A használati melegvíz és a fűtés tehát - a lakossági és az intézményi fogyasztóknál – addig továbbra is szünetelni fog.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely