Még vasárnap is fáznak a távfűtött lakásokban a Joskar-Olán

Eddig nem tudták helyreállítani a szolgáltatást.

A Pázmány Péter körút 54. szám alatt mindkét oldalon azonnal ki kell cserélni a melegvizet és fűtést biztosító gerincvezetéket. A tervekkel ellentétben szombat este sem lesz lehetőség a Joskar Olán a szolgáltatás ideiglenes visszaállítására – közölte a Szombathelyi Távhő.

Ahogy hírt adtunk A hétvégére leáll a szombathelyi Joskar Olán a távhőszolgáltatás 2022. February 09. 15:22 róla, a február 12-ei hétvégén a Joskar Olán - csővezetékek cseréje miatt - időszakosan szünetel a távhőszolgáltatás. A Szombathelyi Távhő szakemberei szombat reggel neki is álltak a gerincvezetékek cseréjének, azonban a helyszínen azt tapasztalták, hogy mindkét cső annyira elrozsdásodott, hogy szombat estére még ideiglenesen sem tudják visszaállítani ezeken a szolgáltatást. Az akut problémát vasárnap délutánig igyekeznek teljesen megszüntetni, a hibát a terepen jelenleg is javítják.

A hibaelhárítási munkálatok miatt tehát, az előzetes tervekkel ellentétben, várhatóan február 13-án (vasárnap) délután állhat majd vissza a Joskar Olán a szolgáltatás. A használati melegvíz és a fűtés tehát - a lakossági és az intézményi fogyasztóknál – addig továbbra is szünetelni fog.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely