Megérkezett a szombathelyi Fő térre a város idei karácsonyfája

Hamarosan feldíszítik, péntektől pedig teljes pompájában is láthatjuk.

Megérkezett a szombathelyi Fő térre a város idei karácsonyfája. Idén azonban nem Táplánszentkeresztről, hanem a szombathelyi Acsádi Ignác utcából érkezett a fenyő, amit Fazekas Jánosné ajánlott fel.

megjött a fő téri fenyőfa
Mészáros D. Zsolt

A fát hétfő délben vágták ki, kora délután pedig a helyére is állították. A napokban szépen fel is díszítik a fenyőt, hiszen pénteken startol az adventi vásár, így akkortól már mindenki teljes karácsonyi pompájában láthatja.

megjött a fő téri fenyőfa
Mészáros D. Zsolt

A vásár megnyitója pénteken 17 órakor lesz, de a bódék valószínűleg már korábban kinyitnak. A karácsonyi forgatag idén nagyobb lesz, sőt, a szervezők ígérete szerint minden eddiginél jobb is lesz. Minden idők legjobb adventi vásárát ígérik idén Szombathelyen 2023. November 03. 13:08

Az idei adventi vásár részletes programját ide kattintva Két színpad, közel 50 koncert a szombathelyi adventi vásárban - Itt a teljes program! 2023. November 18. 11:25 olvashatja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet