Megérkezett Szombathely adventi koszorúja

Az első gyertyagyújtás november 26-án, szombaton délután fél ötkor lesz.

Csütörtökön délelőtt érkezett meg Szombathely adventi koszorúja a Berzsenyi térre, ahol a szombathelyi Herman Ottó Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium diákjai díszítették fel a koszorút iskolai gyakorlat keretében.

Adventi koszorú, Szombathely 2022
Bonyhádi Zoltán

A koszorú alapját mintegy 4-5 mázsa ezüstfenyő adja, amihez egy tonna mennyiségű alapanyagra volt szükség, erre került több száz gömb, valamint fényfüzér is.

Adventi koszorú, Szombathely 2022
Bonyhádi Zoltán

A koszorú 4 gyertyáját a korábbi évekhez hasonlóan Ávár Tibor, Guinness-rekorder gyertyaöntő készítette el. Az adventi koszorú gyertyáinak meggyújtása ökumenikus szertartás és ünnepi liturgia keretében szombatonként 16:30-kor lesz: november 26-án, december 3-án, december 10-én és december 17-én.

Adventi koszorú, Szombathely 2022
Bonyhádi Zoltán
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet