Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Meghalt Andor Ottó, a Gothard Jenő Általános Iskola egykori vezetője

Szomorúan tudatjuk, hogy elhunyt Andor Ottó címzetes igazgató, a Gothard Jenő Általános Iskola egykori vezetője. - írják az iskola Facebook oldalán.

Andor Ottó 1991-ben került a kámoni iskolába, ahol 2006-ig, nyugállományba vonulásáig igazgatóként, valamint magyar nyelv és irodalom szakos tanárként dolgozott. Aktív és lelkes tagja volt nevelőtestületünknek.

Mindig szívesen fogadta a tantestület kezdeményezéseit, támogatta azok megvalósulását, így egyre nagyobb hangsúlyt kapott iskolánkban a környezeti nevelés, a szakmai megújulás. Innovatív tevékenységével több új képzést indított intézményünkben.

A megyében elsőként valósította meg a dyslexia-prevenciós oktatást. Támogatásával indult el a leány versenytornászképzés, valamint az Ungaresca együttes utánpótlását biztosító néptáncoktatás. Megteremtette az emelt szintű matematika és német nyelvoktatás feltételeit. Intézményünk 2002-ben a vízilabda-oktatás bázisiskolája lett.

Vezetői tevékenységével olyan utat sikerült megteremtenie a kámoni iskolában, melyek hagyományaink lettek, mint a ma is működő Madarászsuli, a Megsebzett bolygó természettudományos vetélkedő, az erdei iskola és a Gothard-napok. Kiváló pedagógiai munkája, elhivatottsága és gyermekközpontúsága példa és iránymutatás nevelőtestületünk számára. - emlékezik rá hajdani iskolája.

Andor Ottó
Facebook

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra