Megindult a vonatforgalom Csákánydoroszló és Alsórönök között, de késések még előfordulnak

A vasúti pálya egyelőre csak sebességkorlátozással használható.

A Rátótnál történt balesetet követően a vonatforgalom 13.50-kor indult meg. Csákánydoroszló és Alsórönök között a vasúti pálya egyelőre csak sebességkorlátozással használható, emiatt kisebb késések előfordulhatnak - jelezte a GYSEV szerda kora délután.

Mint korábban beszámoltunk róla Autóval ütközött az InterCity Rátóton: meghalt a balesetben a sofőr January 19. 12:44 , a Szombathelyről 11:06-kor elindult 312. sz. Mura nemzetközi InterCity vonat Rátót és Alsórönök között az egyik közúti útátjáróban egy személygépkocsival ütközött.

A fénysorompó tilos jelzése ellenére a vasúti átjáróba hajtott személyautó 11 óra 48-kor Rátót belterületén ütközött össze a Budapest felől Graz irányába közlekedő vonattal.

A baleset következtében a gépkocsit vezető személy életét veszítette, a vonaton utazók közül senki sem sérült meg.

A helyszínelés és a műszaki mentés miatt a vonatok helyett Csákánydoroszló és Alsórönök között vonatpótló autóbuszok közlekedtek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló