Megint kilyukadt egy távhővezeték Szombathelyen

A jövő hét folyamán, előreláthatólag a keddi napon cserélik a lyukas szakaszt.
A Váci utcai orvosi rendelőt és a Benedek utca 1-14. lakásokat ellátó hőtávvezetékünk a mai nap folyamán kilyukadt. A Kivitelezési Csoport azóta felkészült, így a jövő hét folyamán, már a keddi napon kicseréljük a lyukas szakaszt - ígérte csütörtök délutáni közleményében a Szomtáv.

Ezért 2022. június 14-én (kedden) előre láthatóan 08:00 órától 18:00 óráig

 • a Váci utcai orvosi rendelőben és a
 • a Benedek utca 1-14. számú lakásokban
 • A TÁVHŐSZOLGÁLTATÁS (HASZNÁLATI MELEGVÍZ) SZÜNETEL.

  Azt is megjegyezték, hogy a munkálatok időpontjának kiválasztásánál törekedtek arra, hogy a szolgáltatási szünet a lehető legkevesebb kellemlenséggel járjon. Illetve azt is megígérte a Szomtáv, hogy mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a munkálatokhoz kapcsolódó üzemszünet a lehető legrövidebb ideig érintse a felhasználókat, és mihelyt az műszakilag megoldható a szolgáltatást meg fogják kezdeni.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hasznos