Megjelent, mennyibe kerülnek jövőre az autópálya-matricák

Az árak követik az inflációt, ami nem kevés.

A Nemzeti Útdíjfizető oldalán közzétették azokat az árakat , amelyek jövő január 1-től érvényesek az e-matrica rendszerben - hívta fel a figyelmet a hvg.hu .

Mint kiderült, a legnépszerűbb D1-es kategóriában az idei 3640 forint után, jövőre 3820 forint lesz a 10 napos matrica ára. A megyei matricák ára 5200 forintról 5450 forintra emelkedik. A legmarkánsabb változás összegszerűen természetesen az éves matricáknál van, ahol 44 660 forint után jövőre 46 850 forintot kell fizetni.

Egy táblázatban összefoglalva így néz ki:

Autópályamatrica árak 2022
Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság