Megjelent, mennyibe kerülnek jövőre az autópálya-matricák

Az árak követik az inflációt, ami nem kevés.

A Nemzeti Útdíjfizető oldalán közzétették azokat az árakat, amelyek jövő január 1-től érvényesek az e-matrica rendszerben - hívta fel a figyelmet a hvg.hu.

Mint kiderült, a legnépszerűbb D1-es kategóriában az idei 3640 forint után, jövőre 3820 forint lesz a 10 napos matrica ára. A megyei matricák ára 5200 forintról 5450 forintra emelkedik. A legmarkánsabb változás összegszerűen természetesen az éves matricáknál van, ahol 44 660 forint után jövőre 46 850 forintot kell fizetni.

Egy táblázatban összefoglalva így néz ki:

Autópályamatrica árak 2022
Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság