Megjelentek az első fürdőzők a szombathelyi szökőkútban

Gyerekek pancsoltak a Fő téren.

"Itt a strandidő végre, itt a nyár. Most figyelj itt van, itt a nyár" - szól a jól ismert Pa-dö-dö sláger.

És valóban, talán most már búcsút mondhatunk a viharoknak, és ha hivatalosan még nincs is hőségriadó, de június közepén már nem meglepő a tartósnak mondható 30 fok körüli hőmérséklet a városban.

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a galambok már megcélozták a Fő téri "nyitott wellness-központokat", olvasónk képes beszámolója szerint ma délutánra már társaságuk is akadt, néhány gyermek személyében.

Gyerekek fürdenek a szombathelyi szökőkútban
Olvasói fotó

Bár a városban tábla hívja fel a figyelmet, hogy a szökőkutakban fürdeni tilos és a víz sem alkalmas fogyasztásra (hiszen a vizet vegyszerekkel kezelik, illetve könnyen elszaporodhatnak a szökőkútban baktériumok, vírusok), szinte minden évben vannak olyanok, akik nem elégszenek meg a szökőkutak látványával, hanem pancsolnak is bennük.

Gyerekek fürdenek a szombathelyi szökőkútban
Olvasói fotó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Életmód