Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megnézné a Mészáros Lőrinc birtokát? Most megteheti, még a harckocsik is láthatók

Az Átlátszó ugyanis drónfelvételeket készített a milliárdos bicskei birtokáról, amint sok minden jól látszik, így például a lánctalpas harckocsi is.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A lap egyébként pont a katonai járművekre volt a leginkább kíváncsi, melyekre még Hadházy Ákos képviselő hívta fel a figyelmet, azonban az ezekkel kapcsolatos kérdéseire sem a bicskei önkormányzat, sem a Közlekedési Hatóság, sem a Honvédelmi Minisztérium nem válaszolt.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Ugyanakkor nem csak ezeket örökítették meg a videón, hanem az impozáns kaput, az erdőt, számos épületet, a tavat, és sokat időztek a vízben álló, meglehetősen érdekes torony felett is.

A 170 hektáros birtokot egyébként néhány éve vette meg a milliárdos egyik vállalkozása, a Búzakalász 66 Kft., amely tavaly pár hónapra eladta egy másik Mészáros-érdekeltségnek, a Talentis Group Zrt.-nek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Video

Hirdetés