Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szinte titokban nyílott meg a szombathelyi KFC

Semmi molinó, semmi reklám, csak elfordították a kulcsot vasárnap délelőtt.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A cég még egy héttel ezelőtt is azt közölte lapunkkal, hogy nincs még hivatalos információ a nyitás időpontjáról.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Csak közben nem hivatalos csatornákon úgy értesültünk, hogy Szombathely legújabb gyorsétterme szombaton megnyílik.

Így kollégánk vasárnap délelőtt kiment a helyszínre megnézni, mi is az ábra, és bizony azt látta, hogy az egység már üzemel.

Az ott dolgozók azt mondták, hogy délelőtt 11-kor nyílott, egyszerűen csak elfordították a kulcsot.

Ahhoz képest, hogy szinte titokban nyitották meg, nem sokkal a nyitás után már jócskán voltak vásárlók
Telefonos fotó

Ahhoz képest, hogy semmilyen reklámkampány nem volt, semmilyen molinót ne feszítettek ki, fél órával a nyitás után már elég rendesen voltak sorban állók.

Másra nem tudunk gondolni, mint arra, hogy a cég egyszerűen nem akarta a tumultuózus jeleneteket, az internet korában az emberek amúgy is gyorsan értesülnek majd a fejleményekről.

Miközben a vásárlók sorban álltak, sokan készítettek fotókat és szövegesen üzengettek egymásnak, így minden bizonnyal nagyon hamar híre megy a szombathelyi KFC nyitásának.

Már működik az autós kiszolgálás is
Telefonos fotó

Ettől függetlenül érdekes, hogy a cikk írásának időpontjában a szombathelyi egység még nincs fenn a KFC weboldalának térképén .

Hogy Magyarországon - vagy legalábbis Szombathelyen - miért olyan népszerű az amerikai „csirkefaloda”, azt nem tudjuk (ha valaki tudja, hagyjon üzenetet), mindenesetre amikor egy hónappal ezelőtt megkérdeztük olvasóinkat, a szombathelyi választékból magasan a KFC-t jelölte meg kedvencnek a többség.

Igaz, második helyre az „Egyikbe sem járok” válasz futott be.

A nyugati országokban amúgy láthatóan csökken a klasszikus gyorséttermek népszerűsége, és helyükre az olyan alternatív láncok pályáznak, mint a brit Pret a Manger, amely a gyorsaság és kényelem mellett ételei organikus és egészséges mivoltát hangsúlyozza.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hasznos

Hirdetés