Kirepült a sofőr, amikor megpördült és az árokba csapódott egy autó Sopronkövesdnél

Nem használta a biztonsági övet a nő.

Egy 25 éves ózdi férfi közlekedett személygépkocsijával a 84-es számú főúton Sopronkövesd külterületén 2022. január 24-én 13 óra 54 perckor.

Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Haladása során – mivel vélhetően a gépjárművet nem az időjárási- és útviszonyoknak megfelelően vezette – egy balra ívelő kanyarban az autó megcsúszott, majd az út melletti ároknak csapódott, ahol a tetején átfordulva állt meg.

Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A balesetben a járműben utazó 29 éves paposi nő súlyosan megsérült, ugyanis nem használta a biztonsági övet, és kirepült a kocsiból. A sofőrt és utasát a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Az eset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló