Megrepedt a Keleti Pályaudvar üvegfödémje

A repedést kivitelezési probléma okozta a tavaly áprilisban átadott üvegfödémnél.

Repedések miatt kellett körbekeríteni az üvegfödémet a Keleti pályaudvari Utascentrumban – írta a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága a Telex kérdésére válaszul. Az is kiderült, hogy csak az üvegfödém legfelső rétege repedt meg néhány helyen, de egy külső szakértő szerint az üveg többi rétegének állapota megfelelő.

A vasúttársaság azt is hozzátette, hogy „az előzetes vizsgálatok alapján a repedést kivitelezési probléma okozza, amit minél előbb javítani kell. Az utasok és a munkatársak biztonsága az elsődleges, nem áll fenn veszélyhelyzet. A lezárás a jegykiadó automaták és a peronok megközelítését nem gátolja, a helyreállításig a lezárt területeken tilos keresztül haladni”.

A Keleti Pályaudvar Utascentrumjának üvegfödémje
MTI/Máthé Zoltán
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet